PÁLYÁZAT – INGYENES KORLÁTLAN JÓGABÉRLET FELAJÁNLÁS

PÁLYÁZAT – INGYENES KORLÁTLAN JÓGABÉRLET FELAJÁNLÁS
Az Indria Jógastúdió pályázatot hirdet ingyenes 2 havi korlátlan jógabérletre egy olyan jógázni vágyó számára, aki anyagilag kiszolgáltatott helyzete miatt nem tudja megengedni magának a rendszeres jógagyakorlást.
Ha úgy érzed, szükséged van változásra, fejlődésre és kikapcsolódásra, ha szeretnél önmagaddal törődni a meditáció és az ászana gyakorlás segítségével, akkor sok szeretettel várjuk jelentkezésed. Nálunk egy fantasztikus közösség vár nem csak jógaórákkal, hanem szabadtéri programokkal, táborokkal, közös kirándulásokkal együtt. 🧘‍♀️
Úgy érzed, neked szól ez a lehetőség?
Hogyan pályázhatsz?
📩A pályázatra a következő e-mail címen tudsz jelentkezni: indriajoga@gmail.com
Írd meg a történeted, mesélj magadról, miért téged válasszunk ki a pályázók közül, vagy írj bármiről, amit szívesen megosztanád velünk. Kérünk, csatolj magadról egy fotót a pályázatod mellé, hogy egy arcot is társíthassunk a neved mellé.
A pályázat minden korosztály számára nyitott.
A pályázat időtartama: 2023. június 5 – 28.
A 2 havi korlátlan bérlet előre megbeszélt időponttól kezdődik és 60 napon keresztül tudod felhasználni Budapesten, az Oktogonnál található Indria Jógastúdióban, bármelyik óratípusra. A célunk, hogy segítsük a fejlődésed, ezért a program meghosszabbítható, ha a 2 hónap alatt legalább 16 db jógaórán részt veszel, ami heti 2 gyakorlást jelent.
Ha ismersz valakit a környezetedben, akinek sokat segíthetne neki egy ilyen lehetőség, továbbítsd neki a felhívást!
Köszönjük, ha egy megosztással segítesz, hogy minél több emberhez eljusson a felhívásunk.
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram