Túra a Vadálló-kövekhez, Prédikálószékig – szeptember 10. vasárnap 10:00

Egy közös túrázásra invitálunk az Indria oktatóival közösen!
Várunk szeretettel minden jógázónkat és nem jógázónkat is egy közös programra.
🌳
A túra Dömösön kezdődik, át a Malom-patak irányában, a Vadálló-kövek felé. Ott a kis pihenőnk alatt megcsodáljuk a gyönyörű kilátást, a különleges alakú sziklákat, eszünk-iszunk, szusszanunk, majd folytatjuk utunkat a Prédikálószék felé.
A Prédikálószékről feltárul előttünk a Dunakanyar legszebb panorámája, a lábunk előtt a Duna legjellegzetesebb kanyarulata, Visegrád, Nagymaros, Zebegény környéke, a Börzsöny, előtérben a Hegyes-tető és a Szt.- Mihály-hegy.
A túra hossza: 14,6 km
A túra időtartama: 5 óra
Szintkülönbség: 550 m fel, ugyanannyi le.
Közepesen hosszú túra. A Szentfa-kápolnától egy részen kihívást jelentő, meredek útvonal a Vadálló kövekig, ezért a programot gyakorlottabb túrázóknak ajánljuk. Fontos a megfelelő túracipő.
🗓️Időpont:
Szeptember 10. vasárnap
🎒Mit hozz magaddal?
– Egy adag jókedvet, kis hátizsákot, vizet, ételt. Van lehetőség a Vadfalónál enni-inni, igazán jó büfé, finom a palacsinta és a meggyszörpjük is! 🙂
🥾Hozz kényelmes öltözéket, kiránduláshoz alkalmas cipőt.
Odajutás: Több opció van:
🚌 880-as busz 9:15 Budapest, Újpest-Városkapu, Dömös templom megállónál kell leszállni. 10:41-re ér oda. Ha busszal jönnél ezt célozd meg, bevárjuk egymást a helyszínen. Onnan a Dömös parkolóig egy 5 perces séta, az a találkozó pont.
Fotót csatolok az eseményhez, érdemes megnézni.
Menetrend:
🚗 Autóval: Ha autóval érkeznél és van nálad férőhely írj kérlek, hogy továbbítani tudjam annak, aki szívesen jönne autóval.
Ha jönnél, kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot:
Bármilyen kérdésed lenne:
trisjoga@gmail.com
+36309415865
Tris
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram