Közös kirándulás a Rám-szakadékhoz -június 11. vasárnap

Egy közös kirándulásra invitálunk az Indria oktatóival közösen!
Várunk szeretettel minden jógázónkat és nem jógázónkat is egy közös programra.
🌳 Látnivalók:
Szentfa-kápolna
Rám-szakadék
Rám-hegy
Lukács-árok
A kirándulás a Rám-szakadékhoz lesz, ami egy kis ügyességet igényel, viszont annál csodálatosabb élményben lesz részed. Kezdőknek is ajánljuk. Néhány lépcsőn kapaszkodni kell, segítünk mindenkinek, izgalmas lesz! 🙂
Nem rohanunk, élvezzük a természet közelségét, a növények-fák frissítő közelségét, egymás társaságát. Maga a túra hossza nagyjából 2.5 óra, visszafelé szép erdei úton jövünk vissza. 10-12 km-es út.
🗓️Időpont:
Június 11. vasárnap
🎒Mit hozz magaddal?
– Egy adag jókedvet, kis hátizsákot, vizet, néhány falat ételt. Lesz lehetőség a Vadfalónál enni-inni, igazán jó büfé, finom a palacsinta és a meggyszörpjük is! 🙂
🥾Hozz kényelmes öltözéket, kiránduláshoz alkalmas cipőt. Van csúszós rész, létrára fellépkedés, mini vízesés is, erre készülj. Ha van vízálló túracipőt hozz lehetőség szerint.
Odajutás: Több opció van
🚌 880-as busz 9:15 Budapest, Újpest-Városkapu, Dömös templom megállónál kell leszállni. 10:41-re ér oda. Ha busszal jönnél ezt célozd meg, bevárjuk egymást a helyszínen. Onnan a Dömös parkolóig egy 5 perces séta, az a találkozó pont.
Fotót csatolok az eseményhez, érdemes megnézni.
🚗 Autóval: Ha autóval érkeznél és van nálad férőhely írj kérlek, hogy továbbítani tudjam annak, aki szívesen jönne autóval.
Ha jönnél, kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot:
Bármilyen kérdésed lenne:
trisjoga@gmail.com
+36309415865
Tris
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram