Tenerife Jógatábor- kikapcsolódás és pihenés

Egy őszi nyaralásra hívlak, méghozzá Tenerifére! 🌴☀️

 

Itt a hangsúly a kikapcsolódáson, a pihenésen és a teljes feltöltődésen van, amit most egy exkluzív környezetben tölthetsz.
All inclusive óceán parti hotelben szállunk meg, ami évek óta a kedvencem, teszteltem már több alkalommal és igazán jó élményekkel távoztam mindig.
🥘 Friss minőségi ételek, isteni konyha, svédasztalos hihetetlenül bőséges választék reggeli-ebéd-vacsoránál, plusz a hotel 0-24 étkezés biztosít (önkiszolgáló büfé napközben és éjszaka).
💦 A hotelnek 4 hatalmas medencéje van, ráadásul az egyik Adults Only részleg.
Itt nincs zsúfoltság, hiszen igazán nagy területen oszlanak el a vendégek.
🧘‍♀️ Számos program közül tudsz választani napközben, az én fix 2 (reggeli és naplemente) jógaórám mellett. A hotel fantasztikus oktatókkal dolgozik együtt, jóga, aqua fit, nyújtás, salsa óra, body workout opciót kínálnak napi több alkalommal, ami az árban természetesen benne van. A pontos órarendet megérkezéskor látjuk, naponta 3-4 lehetőség közül tudsz választani.
💃 Este színes zenés-táncos-akrobatikus showk teszik hangulatosabbá az ottlétünket.
Minden opcionális, lesznek folyamatosan találkozási pontok, nyugodtan el is vonulhatsz amikor szeretnél, olvass, pihenj, napozz, amíg csak kedved tartja!
🌋 Közös kirándulás a Teidére, elmegyünk Las Amerikas strandjára, egy buddhista központba ellátogatunk és igény szerint Los Gigantest is megcsodáljuk.
Érdemes minél korábban jelentkezni a repjegy miatt, hogy el ne fogyjon, illetve meghatározott mennyiségű szobát foglaltam, ami gyorsan betelik (nagyon népszerű a hotel, nincs lehetőség extra szobára, ha későn jutna eszedbe jönni)
Szeptemberben Tenerife időjárása csodálatos, 28 fok, az óceán hőmérséklete pedig 24 fok.
A hotelben fűtött medence található.
Ajánlom neked az utazást,ha:
🔹 felfedeznéd Tenerifét, de nincs kivel
🔹 kiszakadnál otthonról és megismernéd a spanyol vidám hangulatot
🔹 szívesen mozognál napi több alkalommal
🔹 ha semmennyit sem mozognál, csak a medence mellett napoznál, koktéloznál vagy olvasnál és semmi más nem érdekelne
🔹 egy jó közösséghez csatlakoznál
Itt minden igény ki van elégítve (feltéve, ha nem a havas Alpokra vágysz nyáron is 🙂)

Ha szeretnél közösen programozhatsz, ha nem, akkor is el tudsz vonulni (párban is jól működik, amíg a férjed koktélozik, te pedig jógázol és salsázol)

Ne habozz jelentkezz, hiszen a helyek fogynak és az idő is, amíg repülőjegyet jó áron találsz.

Minden kérdésedre örömmel válaszolok, ezernyi fotót szívesen csatolok, bár úgy érzem nem kell, szívből ajánlom ezt a 6 napot!

A jógatábor díja: 770 €

A tábor díja tartalmazza:
🔸 2 ágyas szoba árát 4 csillagos óceán-parti hotelben
🔸 napi 3x-i svédasztalos hihetetlen mennyiségű étel, húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, saláták, pizza, tészta, sütemények egyaránt
🔸 minden reggeli és naplementés meditációt, jógaóra velem az óceán parton
🔸 a szervezési költségeket
🔸 kirándulást a Teidére, Las Americasba és Buddhista központba
Amit nem tartalmaz:
✈️ repülőjegy (mindenki magának vásárolja meg, de segítek szívesen)
🐋 opcionális bálna néző hajós kirándulás

Előleg: 300€. A fennmaradó 470€-t augusztus 1-ig készpénzzel, vagy utalással tudod rendezni.
Részletfizetés: Akár havi 100€-s részletekben (ha február-márciusban jelentkezel), a fennmaradó 170€-t szeptember 10-ig befizetve.

Jelentkezés, bővebb információ:
trisjoga@gmail.com
+3630 9415865
Gyere és kalandozzunk együtt erre a csodás helyre!
💳 Fizetés:

A jelentkezésnél 300€ előleget kérek, amit vagy banki utalással, vagy készénzben tudsz teljesíteni. A fennmaradó összeget augusztus 1-ig kell befizetned. Ha részletfizetést kérsz, akkor az előre megállapodott részletekben történik.

A tábor díját euroban szükséges fizetned, ehhez az sem probléma, ha nincs deviza számlád.
Internetbankban vagy személyesen banki fiókban is be tudod fizetni az összeget. Neked nem kell bajlódnod az átváltással, a bankod az adott napi árfolyamon váltja némi kezelési költség ellenében. Ha van Wise vagy Revolut számlád, azzal rendkívül egyszerűen tudsz váltani és utalni eurót, ajánlom azt is, rendkívül praktikus.
Tenerifére utazáshoz nem kell útlevél, elég a személyi igazolvány. A belépésnek nincs plusz költsége. A teljes ellátásod benne van az árban, ha nem szeretnél jönni a kirándulásra (ezt jelentkezésnél jelezd), akkor annak a programnak az árát visszakapod. Nyugodtan hozz családot, gyereket, igazán jól fogjátok magatokat érezni, számos program is van, illetve külön medence gyerekeknek. El tudtok vonulni nyugiban.
Nem tudsz sem angolul, sem spanyolul? Nem akadály, minden eléd lesz téve, én ott leszek, segítek, pont ezért is jó egy ilyen nyaralás. Ha nem mersz útnak indulni egyedül, társasággal mindig jobb.
Nem ismersz senkit? Semmi probléma, így izgalmas. Általában a táboraimba olyan vendégek érkeznek, akiket személyesen nem ismerek, sőt olyanok, akik sosem jógáztak. Egyik sem gond, szeretettel várlak! 🙂
Ha nem vettél még sosem repjegyet, abban is segítek. Együtt, közös járattal megyünk (tudsz külön is érkezni, akkor egyedül kell megoldanod az utazásod), de ha menetrend szerint jössz, egy pillanatig nem leszel magadra utalva. A Ferihegyi találkozástól kezdve a Ferihegyi visszaérkezésig elég, ha rám bízod magad. Neked csak hátradőlnöd és élvezned kell ezt a csodás hetet! 🙂
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram